Štatistika

 TotalDomáciHostia
Matches played 29 14 15
Wins 15 11 4
Draws 4 0 4
Losses 10 3 7
Goals for 53 34 19
Goals against 53 23 30
Clean sheets 4 3 1
Failed to score 4 1 3

Wikipedia - Hills United FC

Hills United Football Club, also known as the Hills Brumbies, is a soccer club based in the Hills District, New South Wales, Australia. They currently play in the National Premier Leagues NSW competition, the top flight of New South Wales football.

History

Hills United SC, which later became known as Hills United Brumbies FC, is a club that was formed in the mid-1990s through a partnership between Castle Hill United and Baulkham Hills Soccer Club, to create a pathway for elite and representative footballers in the Hills District. The club began playing out of Fred Caterson Reserve, before in the early 2000s moving to Oakville Oval for a few seasons, followed by a season at Blacktown Sports Park, before landing at their current home at Lilys Football Centre, shared with Blacktown City FC.[]

Hills United FC je austrálsky futbalový tím so sídlom v Seven Hills v Novom Južnom Walese. Klub bol založený v roku 1955 a v súčasnosti hrá v National Premier Leagues NSW. Domáce zápasy hrá na Štadióne Siedmich hôr.

Hills United FC dosiahol niekoľko úspechov, vrátane víťazstva vo finále NSW State Cup v roku 2017. Klub tiež reprezentoval Austráliu na medzinárodnej úrovni, keď sa v roku 2018 zúčastnil Pohára AFC.

Súčasným trénerom Hills United FC je Daniel Cummins. Kapitánom tímu je Matthew Nash.

Hills United FC má silnú základňu fanúšikov a je považovaný za jeden z popredných futbalových klubov v Novom Južnom Walese. Klub je hrdý na svoj komunitný záväzok a spolupracuje s mnohými miestnymi organizáciami.