PUBG - PCS - Europe - R3 Finish

Podujatie PUBG - PCS - Europe - R3 Finish je ďalší turnaj v rámci populárnej série PlayerUnknown's Battlegrounds Continental Series. Najlepšie európske tímy budú súťažiť o titul šampióna a značný podiel z 250 000 dolárov.

Tímy sa budú stretávať v intenzívnych bitkách o prežitie, pričom posledný tím, ktorý zostane stáť, bude vyhlásený za víťaza. Turnaj bude prebiehať v troch fázach: skupinovej fáze, semifinále a finále.

Skupinová fáza sa bude konať 6. - 7. mája a zúčastní sa jej 16 tímov rozdelených do štyroch skupín. Dva najlepšie tímy z každej skupiny postúpia do semifinále.

Semifinále sa bude konať 8. - 9. mája a zúčastní sa ho osem najlepších tímov zo skupinovej fázy. Štyri najlepšie tímy z semifinále postúpia do finále.

Finále sa bude konať 10. mája a zúčastní sa ho štyri najlepšie tímy zo semifinále. Víťazný tím získa titul šampióna a najväčší podiel z prize poolu.

Turnaj bude vysielaný naživo na oficiálnom kanáli PUBG na Twitchi a YouTube. Nenechajte si ujsť vzrušujúcu akciu, keď sa najlepšie európske tímy PUBG stretnú a zabojujú o titul šampióna!