Dongbei University of Finance And Economics

Leagues Played
China University Basketball League One 1

Results

China University Basketball League One 03/25 06:00 - Beijing University of Chemical Technology v Dongbei University of Finance And Economics L 110-73
Čínsky basketbalový tím "Dongbei University of Finance And Economics" (Severovýchodná univerzita financií a ekonomiky) je univerzitný basketbalový tím so sídlom v Daliane, Liaoning, Čína. Tím súťaží v Čínskej univerzitnej basketbalovej asociácii (CUBA).

Dongbei University of Finance And Economics je jedným z najúspešnejších univerzitných basketbalových tímov v Číne. Tím vyhral CUBA majstrovstvá v rokoch 2007, 2013 a 2017. Tím sa tiež dostal do finále CUBA v rokoch 2006, 2010, 2011 a 2014.

Na čele tímu je tréner Qiu Biao. Qiu Biao je bývalý čínsky národný basketbalový hráč a tréner. Viedol čínsky národný basketbalový tím na olympijských hrách 2008 v Pekingu.

V tíme Dongbei University of Finance And Economics hrajú niektorí z najlepších čínskych univerzitných basketbalistov. Medzi najznámejších hráčov tímu patria Zhao Yanhao, Wang Shaojie a Li Kai.

Dongbei University of Finance And Economics je silný a konkurencieschopný basketbalový tím. Tím vždy patrí medzi favoritov na výhru CUBA majstrovstiev.