Bravos Basquetebol

Leagues Played
Basketbalové zápasy 2

Results

Basketbalové zápasy 11/02 16:30 - Macae Basquete v Bravos Basquetebol L 62-50
Basketbalové zápasy 07/23 18:00 - Bravos Basquetebol v Real Basquete L 59-63
Bravos Basquetebol je brazílsky profesionálny basketbalový klub so sídlom v meste Ribeirão Preto v štáte São Paulo. Klub bol založený v roku 2019 a hrá v Novo Basquete Brasil (NBB), najvyššej brazílskej basketbalovej lige. Domáce zápasy hrá v Ginásio Nilson Nelson, ktorý má kapacitu 5 500 divákov.

Bravos Basquetebol je relatívne mladý klub, no rýchlo si získal reputáciu jedného z najlepších tímov v Brazílii. V sezóne 2020/21 klub vyhral svoje prvé majstrovstvá NBB po tom, čo vo finále porazil Flamengo 3:1. Klub sa tiež zúčastnil Juhoamerického šampionátu klubov v basketbale, kde skončil na druhom mieste v sezónach 2020 a 2021.

Súpiska Bravos Basquetebol zahŕňa zmes brazílskych a zahraničných hráčov. Medzi najvýznamnejších hráčov v histórii klubu patria Lucas Bebê, Shamell Stallworth, Olivinha a Rafael Hettsheimeir. Trénerom tímu je Rodrigo Garcia.

Bravos Basquetebol je ambiciózny klub, ktorý sa snaží stať sa jedným z najlepších basketbalových tímov v Južnej Amerike. Klub má silnú základňu fanúšikov v Ribeirão Prete a jeho zápasy sú vždy dobre navštevované. Bravos Basquetebol je tím, ktorého by ste si mali v budúcnosti všimnúť.