Declercq-Stortbeton Waregem Women

Leagues Played
Belgicko - 1. divízia - ženy 92
Belgický basketbalový tím „Declercq-Stortbeton Waregem Women“ je ženský basketbalový tím so sídlom vo Waregeme v Belgicku. Tím bol založený v roku 1954 a hráva v najvyššej belgickej basketbalovej lige pre ženy, Ligue Ethias.

Declercq-Stortbeton Waregem Women sú jedným z najúspešnejších ženských basketbalových tímov v Belgicku, pričom majú na svojom konte viaceré tituly ligy a pohárové víťazstvá. Tím je známy svojou rýchlou hrou, silnou obranou a talentom pre výchovu talentovaných mladých hráčov.

V súčasnom tíme Declercq-Stortbeton Waregem Women je zmes skúsených veteránov a sľubných mladých hviezd. Kapitánkou tímu je skúsená rozohrávačka Ann Wauters, ktorá je členkou belgického národného tímu už mnoho rokov. Ďalšou kľúčovou hráčkou je mladá krídelníčka Kyara Linskens, ktorá je jednou z najperspektívnejších hráčok v belgickom basketbale.

Declercq-Stortbeton Waregem Women sú ambiciózny tím, ktorý sa vždy snaží o najvyššie priečky. Tím má v tejto sezóne silný štart a je jedným z favoritov na zisk titulu ligy.