Kufstein Towers je rakúsky basketbalový tím sídliaci v meste Kufstein v Tirolsku. Tím bol založený v roku 2014 a v súčasnosti hrá v najvyššej rakúskej basketbalovej lige, Österreichische Basketball Bundesliga (ÖBL). Domovskou arénou tímu je Sporthalle Kufstein.

Kufstein Towers dosiahli značný úspech vo svojej krátkej histórii. V sezóne 2017/18 vyhrali ÖBL a Rakúsky pohár, čo z nich urobilo prvý tím mimo Viedne alebo Niederösterreichu, ktorý získal titul ÖBL od roku 2005. V sezóne 2018/19 tím obhájil titul v ÖBL a postúpil do finále Rakúskeho pohára.

V posledných sezónach Kufstein Towers pravidelne účinkoval aj v európskych súťažiach. Tím sa zúčastnil FIBA Europe Cupu v sezónach 2018/19 a 2019/20 a v oboch prípadoch postúpil do skupinovej fázy.

Kľúčovými hráčmi v tíme Kufstein Towers sú americký rozohrávač DeShawn Stephens, americký krídelník Aaron Thomas a rakúsky pivot David Krämer. Tím trénuje Thomas Pfüller, bývalý rakúsky reprezentant.

Kufstein Towers sú ambiciózny tím s cieľom stať sa pravidelným účastníkom európskych súťaží a dosiahnuť ďalší úspech v domácej súťaži.